DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk

Oprettelse og personlige oplysninger

Når du opretter dig som bruger på DJz.dk, får du adgang til en vores interaktive funktioner som f.eks. Skriv på DJz.dk, debat og forum, markedet, DJzChart, job-sektionen m.m.

Når du opretter dig som medlem på DJz.dk, har vi brug for en række oplysninger om dig, således vi f.eks. kan sende dig præmien, hvis du deltager i en af vores konkurrencer. Ligeledes er det vigtigt, at informationer på din profil er korrekte, hvis du har annoncer i Markedet.

Ved oprettelsen af en medlemsprofil skal du vælge et personligt kodeord, som du selv har ansvar for at holde hemmeligt. Du bærer således selv ansvar for alle aktiviteter, der udføres under dit brugernavn. Har du glemt dit password kan du få det tilsendt via mail hér.

Det er DJz.dk, som endegyldigt bestemmer, om der er indtastet tilstrækkelig med oplysninger ved oprettelsen af ny bruger. Opgives ukorrekte eller usande oplysninger ved oprettelsen, bliver medlemsprofil afvist af Administrator.

Bemærk! Det er kun mulig at have én medlemsprofil på DJz.dk. Dobbelt-oprettelse bliver afvist.

Når du er godkendt som bruger, vil dit navn samt de oplysninger som din profil indeholder, fremgå i medlemsoversigt på DJz.dk, som kun er synlig for medlemmerne. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal vises i medlemsoversigten, så kan du inde under din profil eksempelvis skjule din adresse, tlf.nr. eller andet.

De oplysninger som du opgiver ved oprettelse af ny bruger, vil IKKE bliv solgt eller overdraget til 3. part.

Hvis du på et tidspunkt ønsker at få ophævet dit medlemsskab hos DJz.dk, kan du altid få din profil de-aktiveret. Det betyder ikke, at din profil slettes fra vores server, men i stedet står som inaktiv og usynlig for andre DJz.dk medlemmer. De-aktiveringen skal du selv gøre under "Ret profil", når du er logget ind. Hvis du på et tidspunkt vil have den åbnet igen, skal du skrive til post@djz.dk.

Da søgemaskiner som Google.dk m.fl. jævnligt er forbi DJz.dk betyder det, at dine indlæg, annoncer m.m. vil være synlige for folk, som søger på disse søgemaskiner. Så tænk dig godt om inden du skriver et indlæg eller kommentarer på DJz.dk. Vi sletter som udgangspunkt ikke indlæg, fordi du har fortrudt!

Forum- & debatregler

Området har til formål at fungere som et sted, hvor der kan udveksles erfaringer indenfor forskellige emner. Det er derfor vigtigt, at der hersker en god omgangtone i forummet, således der er plads til alle brugere.

Se venligst vores regler for forummet her:

§1

Enhver form for reklame, spamming, personhetz og lign. vil ikke blive accepteret.

§2

Enhver form for diskriminering at etniske minoriteter, og racisme vil ikke blive tolereret.

§3

Det tilskyndes, at der anvendes et pænt sprogbrug brugerne imellem, selvom der kan opstå uenighed.

§4

Der må ikke linkes til stødende hjemmesider i forum. DJz.dk ikke har mulighed for at gennemgå indholdet af de hjemmesider, der står opført eller er linket til under de forskellige indlæg, og DJz.dk er således ikke ansvarlig for indholdet, overholdelse af eventuelle ophavsrettigheder, lovligheden eller anstændigheden af det materiale.

§5

Det er ikke tilladt at gengive nyheder, artikler m.m. fra andre medier. Kun citater med kildeangivelse tillades.

§6

Google og andre søgemaskiner ser dine indlæg, og gør dem synlige i deres søgemaskiner. Så tænk dig godt om inden du skriver et indlæg eller kommentarer på DJz.dk. Vi sletter som udgangspunkt ikke indlæg, fordi du har fortrudt!


Ved overtrædelse af ovenstående regelsæt, forbeholder vi os ret til, at slette de(n) pågældende indlæg uden varsel, og ved særligt grove tilfælde samtidig lukke for medlemmets profil.

Postsystemet

Postsystemet er oprettet for at medlemmer på DJz.dk kan kommunikere med hinanden direkte - og privat. Postsystemet må IKKE misbruges til reklamer, salgsmateriale, udveksling af ophavsretligt beskyttet musik eller andet ophavsretligt materiale. Eksempelvis er det ikke lovligt at lave en bootleg eller remix af et stykke musik, du ikke har rettighederne til, og herefter distribuere det via DJz.dk. Sker dette allligevel inddrages din profil og vi lukker for din adgang til DJz.dk i 2 måneder.

Bemærk! Hvis du sletter en besked i din indbakke, kan handlingen ikke fortrydes. Vi kan heller ikke genskabe beskeden, da den er slettet fra vores server.

Markedsregler

I markedet kan du som bruger oprette købs- og salgsannoncer for brugt diskoteksudstyr. Vores marked gratis for private - men for virksomheder, der ønsker deres brugte varer til salg, koster det 800,- per måned (ex.moms).

Se venligst vores regler for markedet her:

§1

Det er kun tilladt at oprette en annonce pr. produkt.

§2

Salgs- eller købsannoncen skal placeres i den rigtige kategori.

§3

Det er kun tilladt at sælge et produkt pr. annonce, med mindre det er et komplet sæt som f.eks. pult eller lysshow.

§4

Det er IKKE tilladt at oprette salgsannoncer med nye produkter med mindre du har en aftale med DJz.dk (skriv til post@djz.dk)

§5

Det er IKKE tilladt at bruge tegn som f.eks. #*/!% i overskriften.

§6

Overskrifter som f.eks. "Godt tilbud", "Se her", "Oprydningsudsalg" og lignende, er IKKE tilladt. Overskriften skal altid matche produktet.

§7

Det er IKKE tilladt at oprette annoncer med følgende produkter - hverken brugte eller nye: fittings, kabler og forbrugsvarer såsom pærer, stik og røgvæske.

§8

Når du opretter en annonce på DJz.dk, accepterer du samtidigt, at dine kontaktoplysninger bliver vist til de brugere, der har betalt for det.

§9

Der må ikke oplyses telefonnummer, e-mail, navn eller andre kontakteoplysninger i annonce-teksten.

§10

Du må ikke uhensigtsmæssigt ændre eller slette dine annonce(r), og oprette den/dem igen, for at opnå forside placering.


Ved overtrædelse af ovenstående regler, forbeholder vi os ret til, at flytte, rette eller slette de(n) pågældende annoncer uden varsel.

Links

DJz.dk har ikke mulighed for at gennemgå indholdet af de hjemmesider, der står opført i links-databasen, og er således ikke ansvarlig for indholdet overholdelse af eventuelle ophavsrettigheder, lovligheden eller anstændigheden af det materiale, der er indeholdt i hjemmesiderne anført i databasen. Links-databasen kan henvise til hjemmesider, der indeholder materiale og informationer, som nogle mennesker kan finde stødende eller upassende.

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR