DJz.dk - Redaktionelt - Pladeanmeldelser http://www.djz.dk/musik/artikler/ Nyeste reportager fra DJz.dk da-dk Copyright 2007, DJz.dk DJz.dk RSS Generator <![CDATA[Bobina - #Uplifting]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9445/ Er du til opløftende, energisk og fantastisk ’hamrende’ trance? Så er den helt rette compilation her! Bobina giver os med #Uplifting netop og præcist det som titlen siger, opløftende trance fra start til slut på dette nye album/remix album/artist c...]]> Thu, 30 Apr 2015 15:42:16 +0200 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9445/ nobody@djz.dk (Sven Andreas Stentoft Jensen, DJz.dk) <![CDATA[JES - Unleash The Beat Vol. 3]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9443/ 3. udgave af JES’ mix compilation Unleash The Beat, har ramt os. Og endnu en gang er JES klar til at præsentere os for et lækkert, energisk og flydende mix, med navne som New World Punx, Bobina, Jerome Isma-Ae, Ost &amp; Meyer, Stoneface &amp; Term...]]> Thu, 23 Apr 2015 14:55:47 +0200 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9443/ nobody@djz.dk (Sven Andreas Stentoft Jensen, DJz.dk) <![CDATA[Kyau & Albert - Distant Lights (album)]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9436/ Den tyske dj duo Kyau &amp; Albert, er et navn/act har været på scenen i rigtig mange år, og har stået for adskillige hits og klassikere gennem tiden. Udover at være et yderst populært producer par, er de også personerne bag Euphonic Records, og så...]]> Tue, 03 Mar 2015 23:10:44 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9436/ nobody@djz.dk (Sven Andreas Stentoft Jensen, DJz.dk) <![CDATA[Zoo Brazil - Songs For Clubs 3]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9434/ Svenske Zoo Brazil er klar med den 3. udgave af hans compilation serie, Song For Clubs. Og på denne ’hattrick’ scorende sag, har han endnu engang gravet dybt, lækkert og specifikt, og blandet et lækkert udsøgt mix af techno, deep house og progress...]]> Fri, 27 Feb 2015 22:41:25 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9434/ nobody@djz.dk (Sven Andreas Stentoft Jensen, DJz.dk) <![CDATA[The Gallery - Re_Generate (mixed by Gavyn Mytchel)]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9432/ Det er i nogle tilfælde sjældent at et clubbing brand kan fejre 20 års jubilæum, men ikke desto mindre er det lige netop det engelske The Gallery kan i år. Det startede i sin tid op på det nu hedengangne Turnmills, og har i de seneste mange år resi...]]> Thu, 19 Feb 2015 13:33:10 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9432/ nobody@djz.dk (Sven Andreas Stentoft Jensen, DJz.dk) <![CDATA[Julie Thompson - Eye Of The Storm (album)]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9426/ Det andet studie album fra engelske Julie Thompson ’Eye Of The Storm’ har ramt os og ramt fantastisk ned i et stormfuldt musikalsk øje her!Vi åbner meget sigende med en ’New Day’, der er en fantastisk, flot og lækker kombination af tunge, drønende...]]> Wed, 04 Feb 2015 13:08:45 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9426/ nobody@djz.dk (Sven Andreas Stentoft Jensen, DJz.dk) <![CDATA[SolarstonePresents… - Pure Trance V2 mixed by Solarstone+BryanKearney]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9423/ 3 kapitel i Pure Trance serien er blevet skrevet, og klar til sin fortælling. Denne gang kan vi nyde endnu en sindssyg lækker ’ren trance’ fortælling fra Solarstone og Bryan Kearney. Og selvom den udkom for noget tid siden, synes jeg nu alligevel d...]]> Thu, 08 Jan 2015 20:57:57 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9423/ nobody@djz.dk (Sven Andreas Stentoft Jensen, DJz.dk) <![CDATA[Benjamin Led - We Can Take The Night feat. Christos]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9420/ Året 2014 lakker mod enden og det er tydeligt at se, at der snart sker et skift i EDM genren. Med en større fokus på deep house og tema der minder om det vi så i slut 90'erne, er det klart, at det kommer til at forsætte i 2015.
Den dansk kunstner...]]>
Tue, 23 Dec 2014 14:36:49 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9420/ nobody@djz.dk (Anders Brammer, DJz.dk)
<![CDATA[Giuseppe Ottaviani - GO On Air 001]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9416/ Italienske Giuseppe Ottaviani er nu klar med den første compilation fra hans nye label GO On Air Recordings, der blev lanceret tidligere i år. På denne nye dobbelt compilation kan vi nyde toner fra både etablerede navne som Sean Tyas, Misja Helsloo...]]> Wed, 26 Nov 2014 14:05:47 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9416/ nobody@djz.dk (Sven Andreas Stentoft Jensen, DJz.dk) <![CDATA[Nadia Malm feat Svenstrup & Vendelboe - Hvor Er Du Nu]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9413/ De har lavet musik sammen før, med stor succes, men nu er der bygget op på hvem der er feautering.

Den nye single fra Nadia Malm har de to DJs/producer drenge Svenstrup og Vendelboe på feautering, men rækkefølgen betyder sgu ikke det store... kv...]]>
Mon, 17 Nov 2014 19:44:44 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9413/ nobody@djz.dk (Jesper Hansen, DJz.dk)
<![CDATA[Mr Probz feat Chris Brown & T.I. - Waves (Robin Schulz Edit)]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9411/ Mr Probz har netop indtaget USA med sin single "Waves", og ligesom det var i Europa, er det også gået hen og blevet et kæmpe hit i guds eget land.

På sin promotur til USA stødte Mr Probz tilfældigt ind i stjernen Chris Brown, og sammen med ham...]]>
Thu, 13 Nov 2014 19:50:33 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9411/ nobody@djz.dk (Jesper Hansen, DJz.dk)
<![CDATA[Cazzette - Blind Heart (Feat. Terri B!)]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9409/ Tidligere på året opnåede før nævnte “Sleepless” en ok mængde opmærks...]]> Tue, 11 Nov 2014 21:46:53 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9409/ nobody@djz.dk (Joachim Dittmann, DJz.dk) <![CDATA[Stonefox - Heart (Samuraii Remix)]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9408/ Tue, 11 Nov 2014 12:15:02 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9408/ nobody@djz.dk (Brian Sanders) <![CDATA[Chris Malinchak - Happiness (ft. MNEK)]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9405/ Chris Malinchak kender vi særligt fra hans tidligere udgivelse ’So Good To Me’ fra 2012, der nåede et popularitetsstadie hvor den ofte hørtes i dansk radio. ’So Good To Me’ var et super simpelt nummer, der alligevel formåede at brænde sig fast på t...]]> Mon, 10 Nov 2014 19:43:57 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9405/ nobody@djz.dk (Anders Dinesen) <![CDATA[Miles - Fiction Is My Reality]]> http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9407/ Den gang var det Kato &amp; Safri Duo’s single “Dimitto” der havde fået en tur igennem maskineriet.



Siden har han udgivet eg...]]>
Mon, 10 Nov 2014 19:41:59 +0100 http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/9407/ nobody@djz.dk (Steen Erik Pedersen, DJz.dk)