DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk

Hvad er RSS

RSS står for Really Simple Syndication og er en simpel standard til distribution af webindhold. Ved at bruge de såkaldte RSS-feeds, får du et let overblik over overskrifter og nyt indhold på DJz.dk uden at skulle besøge alle siderne.


DJz.dk RSS

Du modtage al DJz.dk indhold via forskellige RSS-feeds. F.eks. indeholder ”RSS-Redaktionelt” alt, hvad der samlet bliver publiceret under emnerne Musiknyheder, Pladeanmeldelser, Reportager, DJ Profiler, Hardware, Interviews, Branche-artikler og Musikproduktion.

Du kan også sammensætte dit eget RSS-feed og kun få alle opdateringer fra f.eks. Pladeanmeldelser eller Markedet.


Disse RSS-feeds er tilgængelige på DJz.dk:

Emne/Overskrifter

URL

Redaktionelt (alle emner)

http://www.djz.dk/rss/redaktionelt

Artikler

http://www.djz.dk/rss/redaktionelt/artikler

Pladeanmeldelser

http://www.djz.dk/rss/redaktionelt/pladeanmeldelser

Reportager

http://www.djz.dk/rss/redaktionelt/reportager

DJ Profiler

http://www.djz.dk/rss/redaktionelt/djprofiler

Hardware

http://www.djz.dk/rss/redaktionelt/hardware

Interviews

http://www.djz.dk/rss/redaktionelt/interviews

Musikproduktion

http://www.djz.dk/rss/redaktionelt/musikproduktion

Marked -> Salg

http://www.djz.dk/rss/marked/salg

Marked -> Køb

http://www.djz.dk/rss/marked/koeb


Hvordan bruger du RSS

For at få opdateringerne fra DJz.dk via RSS-feeds, skal skal du bruge en RSS-Reader. Der findes mange forskellige readers som er gratis, f.eks. Feed Reader til Windows og Shrook til Mac. Der findes også webbaserede readers som iGoogle (se eksempel nedenfor), Rocket Info og Bloglines, ligesom flere nye browsere kan vise RSS feeds direkte. Det gælder f.eks. Mozilla Firefox og den udgave af Apple-browseren Safari som følger med OSX 10.4 (Tiger).


Sådan bruges RSS på iGoogle

Mange har Google som startside og her er det både nemt og gratis at tilføje DJz.dk RSS-feeds - blot følg instruktionen her:


1) Klik linket iGoogle øverst i højre hjørne (her markeret med rød cirkel)2) Klik herefter på linket Tilføj Indhold >>3) I højre menubar på IGoogle klikker du på linket Tilføj feed eller gadget4) En lille boks kommer tilsyne og du skal nu indtaste de feeds fra DJz.dk, som du ønsker at få din iGoogle startside. Se de forskellige muligheder øverst på denne side. Vil du f.eks. have alle overskrifter fra “DJz.dk redaktionelt” indtastes i boksen denne adresse: http://www.djz.dk/rss/redaktionelt/5) Klik på knappen Tilføj til højre for den indtastede6) Når du har indtastet det eller de DJz.dk feeds som du ønsker, kan du se resultatet, ved at klikke på linket Tilbage til iGoogle-startsiden7) På iGoogle startsiden vises nu de daglige overskrifter fra de kategorier, som du har valgt at tilføje


HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR