DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dkBobina - #Uplifting (6516)

Skrevet af Sven Andreas Stentoft Jensen, DJz.dk den 30/04-2015 kl. 15:42


Bobina - #Uplifting (Trance) (Magik Muzik / Black Hole Recordings)

Klik og hør nummeret her »
Køb nummeret her »

Flere anmeldelser af Bobina:
  Rocket Ride
  In Trance We Trust 017 (compilation)
  Russia Goes Clubbing 2010 (label: New State/World Club Music)


Skribentens vurdering:

Hit-potentiale:


Er du til opløftende, energisk og fantastisk ’hamrende’ trance? Så er den helt rette compilation her! Bobina giver os med #Uplifting netop og præcist det som titlen siger, opløftende trance fra start til slut på dette nye album/remix album/artist compilation.

Startende ud selv, flyver han os til vejr med den fantastiske ’Flying Kitten’ der spreder sine lyde (og musikalske poter) elegant, energisk og hamrende ud for fuld udblæsning, og sætter med super energi og fart gang i mixet! Derfra svæver, rykker og opløftes vi så videre på tonerne fra ’Invisible Touch’ i Aly & Fila remix, efterfulgt af Allen & Envy remixet af ’Refuge’, og dernæst bygges der bare endnu vildere og mere flotte opløftende toner på med Solis & Sean Truby remixet af ’Basque The Dog’. En af de mest genkendelige og flotteste mandlige trance vokaler gør sit indtog og indtryk efterfølgende, hvor Christian Burns’Still In Love’ i den grad får os til at forelske os i musikken, tonerne, stemningen og hans vokal, der så smækkes af sted på Photographers fremragende remix. Abstract Vision ’strækker’ det hele elegant og flot videre med deres dundrende remix af ’Quattro 372’ tracket.


Bobina selv træder ind på ’remix’ delen også med hans eget Megadrive mix af ’Play Fire With Fire’, der smukt komplimenteres af den skønne vokal fra Susana, og et yderst stemningsfuldt og dunkelt nummer rammes vi af her. Ahmed Romel farer os videre på hans remix og toner af ’Delusional’, inden vi igen virkelig tages med storm af et sindssygt flot og genialt komponeret track/remix og komposition! Elles de Graaf’s vokal på ’Lighthouse’ rammer virkelig noget smukt og rørende i en, mens Sean Tyas rykker og river dig så fantastisk og lækkert rundt, at det næsten er for meget af det gode, opløftende, opløftende og bare endnu mere opløftende her. Hollandske RAM remixer ’Out Of Coverage’, men bare rolig, du er ikke uden for dækning, men derimod fortsat og fantastisk godt fuldt ud dækket ind på de fortsat solide og opløftende trance toner/kompositioner.

Slutteligt, fortsætter den fantastisk opløftende trance dækning med Simon O’Shine remixet af Winter, der heftigt og dybt pumper lækkert af sted, efterfulgt af ReOrders energiske beats på hans remix af ’Nos Encontramos’. Det uudslettelige opløftende aftryk sættes der så med ’You Belong To Me’ i et Jorn van Deynhoven remix, og man kan kun give det ret her, efter denne fantastiske tur igennem de opløftende trancede højder, ja, så tilhører man #Uplifting, uden tvivl.

Konklusion: Det her er så energisk og kulminerende fra track til track, at det virkelig bare slår sig fast for fuld energi. Det er vanvittigt godt, og man er på en fornøjelig, lækkert opstemmende og opløftende rejse fra track til track, der vitterligt bliver ved med bare at være #Uplifting på bedste vis for hvert beat!

Release: Ude nu.

Bobina - #Uplifting Tracklist:
01. Bobina - Flying Kitten (Original Mix) (6:00)
02. Bobina - Invisible Touch (Aly & Fila Remix) (8:21)
03. Bobina - Refuge (Allen & Envy Remix) (8:22)
04. Bobina - Basque The Dog (Solis & Sean Truby Remix) (6:20)
05. Bobina & Christian Burns - Still In Love (Photographer Remix) (7:00)
06. Bobina - Quattro 372 (Abstract Vision Remix) (7:15)
07. Bobina & Susana - Play Fire With Fire (Bobina Megadrive Mix) (7:20)
08. Bobina featuring Shahin Badar - Delusional (Ahmed Romel Remix) (7:26)
09. Bobina featuring Elles de Graaf - Lighthouse (Sean Tyas Remix) (7:55)
10. Bobina - Out Of Coverage (RAM Remix) (5:52)
11. Bobina - Winter (Simon O'Shine Remix) (8:03)
12. Bobina - Nos Encontramos (ReOrder Remix) (5:55)
13. Bobina & Betsie Larkin - You Belong To Me (Jorn van Deynhoven Remix) (7:34)

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Tq71eOpsvtY


Køb:
itunesKøb musik til 8,- per nummer på iTunes (åbnes i nyt vindue).apple.com/us/album/uplifting/id979181923">https://itunesKøb musik til 8,- per nummer på iTunes (åbnes i nyt vindue).apple.com/us/album/uplifting/id979181923
http://www.finenight.com/uplifting.html
https://pro.beatport.com/release/pound-uplifting/1499255
http://www.amazon.com/Uplifting-Bobina/dp/B00VR4Z9LI/ref=sr_1_1?s=dmusic&ie=UTF8&qid=1429522667&sr=1-1&keywords=Bobina+%23Uplifting
www.bobina.info
www.facebook.com/bobina
www.twitter.com/bobina
www.soundcloud.com/bobina

 

  Vis næste pladeanmeldelse
  Tilbage til Pladeanmeldelser
  Del denne side med vennerne på facebook
  Vis arkiv

Der er ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Har du ikke en profil kan du oprette dig herfra.

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR