Sidste nyt

Vi har netop implementeret et helt nyt administrationssystem til alle annoncer. Det nye system har en lang række features og funktioner, som giver dig som annoncør et godt overblik over din(e) annonce(r). Med personligt login får du bl.a. direkte adgang til realtime statistik, og du kan følge effektiviteten af dine annoncer. Vælg desuden om du ønsker at få statistikken tilsendt per mail, og hvor ofte.

Kontakts os gerne på telefon eller mail, og få tilsendt et tilbud på en årsaftale – enten på et top-banner eller en af vores andre annonce-typer.

Lidt om DJz.dk

DJz.dk blev etableret d.27 oktober 1998, og med mere end seks gode år i bagagen er vi i dag Danmarks største portal indenfor DJ og den elektroniske musikbranche. Mere end 9.000 unikke profiler er oprettet på DJz.dk, og dagligt besøger mellem 2000-3000 unge portalen, hvor de læser om det nyeste indenfor musik og DJ-branchen, udveksler erfaringer i forum, handler med brugt udstyr, deltager i konkurrencer og meget andet.

Vores mål er fortsat at være det absolut foretrukne samlingssted indenfor DJ og musikbranchen. Derfor er DJz.dk i konstant udvikling, og med et yderst kompetent hold af skribenter, programmører, grafikere m.m. tager vi gerne i mod enhver udfordring!

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: post@djz.dk
Telefon: 86 13 59 88 / 22 31 73 72

Det siger vores annoncører...

"Der er ingen tvivl om, at vores annonce på DJz.dk har øget trafikken til Future Light's website betydeligt. Desuden kan vi også mærke, at vores navn har sat sig meget bedre fast overfor nye potentielle købere."
- Frank Jensen, FutureLight I/S

"After operating CD Pool for the last 7 years in Denmark, I am amazed as to how many new enquiries we are getting since we started our dealings with djz.dk. It appears that lots of djs in the country visit djz.dk on a regular basis. Great for us!!"
- Dave Darlington, CD Pool Denmark

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

KONTAKT

ANNONCÉR